jump to navigation

Festivalul de interpretare si creatie „Tinere Sperante”, 2019. Vezi unde si cand se desfasoara concursurile de dans, muzica, teatru, fotografie si arte plastice! februarie 25, 2019

Posted by BOTOSANI in Uncategorized.
trackback

tinere_sperante_romania_arlechin_federatia_nationala_de_dans_clasic_si_contemporan  Asociația Culturala, „ARLECHIN” Botosani si Gradinita „SOTRON,” va invita sa participati la ediția XXVI a Festivalului de Interpretare și Creație „Tinere Speranțe”, 2019.

În România, etapa judeteana, regionala și etapa nationala a festivalului este realizata în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botosani, Direcția Judeteana de Sport și Tineret, Palatul Copiilor Botosani, Teatrul „Mihai Eminescu”, Federatia Romana de Dans Clasic si Contemporan, Federatia „Edu Cult” si Fundatia Judeteana pentru Tineret Botosani.

 Etapa regionala a festivalului se desfășoară la Botosani, în perioada 18 – 26 mai 2019, dupa cum urmeaza:

    În data de 18 mai 2019, orele 09.00 – 15.00, în sala de spectacole a Cinematografului Unirea se desfășoară concursul la secțiunile de dans și coregrafie pentru școlile de dans care aparțin de institutii culturale, palate/ cluburi ale copiilor, case de cultura /cămine culturale, scoli populare de arta, ONG-uri Culturale, Cluburi Sportive.

    În data de 24 mai 2019, orele 14. 00 – 17. 00,  în sala de spectacole a Cinematografului Unirea Botosani se desfasoara concursul la secțiunile muzica si dans pentru grădinițe și gimnaziu ( clasele I și a II-a).

În zilele de 25, 26 mai 2019 , orele 09.00 – 16.00 , în sala de spectacole de la Casa Tineretului Botosani se desfășoară concursul la secțiunea teatru si muzica pentru școlile de teatru si muzica care aparțin de institutii culturale, palate/ cluburi ale copiilor, case de cultura /cămine culturale, scoli populare de arta, ONG-uri Culturale.

Etapa nationala a festivalului se desfășoară în perioada 25 septembrie – 26 octombrie 2019 la Casa Tineretului Botosani.

Etapa internațională a festivalului este organizata de către Direcția de Învățământ, Sport și Tineret, Balti, Republica Moldova, Centrul Cultural „Miron Blanc”, Balti în parteneriat cu Asociatia Culturala „Arlechin”, Gradinita „SOTRON” Botosani și Inspectoratul Școlar Județean Botosani în perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2019 la Teatrul Național „Vasile Alecsandrii”, Balti, Republica Moldova.

Regulamentele si fisele de inscriere se solicita de la organizatori prin email si telefon.

Imagini din editiile anterioare:  www.arlechinromania.ro & http://tineresperante.net/

Info line & Regulament: tel. 0741510849 / email: evenimentearlechin@gmail.com /www.arlechinromania.ro

tinere_sperante_romania_arlechin_federatia_nationala_de_dans_clasic_si_contemporan

 

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: