jump to navigation

Scoala de Dans Botosani – Fashion Dance Community octombrie 24, 2013

Posted by BOTOSANI in BALET BOTOSANI, Botosani, CURSURI BALET COPII, CURSURI DANS ADULTI, CURSURI DANS CLASIC COPII, Cursuri Dans Copii, CURSURI DANS ELEVI, CURSURI DANS TINERI, CURSURI FREEDANCE BOTOSANI, CURSURI GIMNASTICA BOTOSANI, Dans Botosani, DANS CLASIC BOTOSANI, inscrieri cursuri dans botosani, inscrieri cursuri gimnastica botosani, WORKSHOPURI DANS, WORKSHP-URI GIMNASTICA, WORKSHP-URI MODELLING.
Tags: ,
trackback

Scoala Dans FASHION DANCE BotosaniScoala de dans  F A S H I O N   D A N C E   Botosani
– Eleganta Stil Rafinament
www.botosanidans.wordpress.com
Cursurile de dans se adreseaza copiilor, elevilor , tinerilor si adultilor din Judetul Botosani.
Daca …
* esti stresat si obosit dupa ore petrecute la serviciu, scoala sau in fata calculatorului?
* esti dornic sa iti faci prieteni care, ca si tine, au aceasi pasiune pentru dans…
* vrei sa le faci o surpriza colegilor de serviciu si sa ii inviti sa va relaxati impreuna?
Atunci…
vino…nu ezita…
acum exista…  Scoala de Dans
F A S H I O N   D A N C E   Botosani
care iti ofera … solutia potrivita personalitatii tale … trebiue doar sa vii …. sa incepi sa faci miscare si sa inveti primii pasi de dans alaturi de noi.
Cursurile de dans organizate de scoala noastra de dans au caracter permanent, fiind structurate pe grupe, in functie de nivelul de pregatire a cursantilor : incepatori, intermediari, avansati, dupa un program care include doua sedinte pe saptamana pentru fiecare grupa in parte.
Indiferent de momentul la care va hotarati sa va inscrieti la cursurile de dans, va stam la dispozitie. Decizia va apartine, iar programul pe care instructorii nostri vi-l propun este conceput astfel incat pasii de dans pe care ii invatati sa se repete la un anumit interval de timp, ceea ce va permite : atat sa va integrati ritmului de dans, cat si sa reluati dansurile pe care le-ati invatat cu cateva saptamani in urma, pentru a nu le uita.
De aceea puteti incepe cursurile de dans oricand, evolutia voastra fiind cea care va va permite ulterior sa treceti la nivelul urmator.
Din acest punct de vedere, puteti fi siguri ca instructorii nostri va ghideaza pasii si va urmaresc pe toata perioada de pregatire a dvs.
O atentie deosebita acordam grupelor de copii. Pentru ca stim cat de mandri sunteti in momentul in care va vedeti copilul zambind si mai ales, cat de important este pentru dezvoltarea lui armonioasa sa ii puteti oferi o solutie amuzanta de petrecere a timpului liber si de socializare cu alti copii de varsta lui, noi va propunem sa il inscrieti la astfel de cursuri de dans . Cine stie, puteti descoperi in el talente nebanuite pe care noi i le putem cultiva, cu rabdare si daruire, indiferent de varsta.
Avand in vedere numarul limitat de locuri corespunzator fiecarei grupe, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru rezervarea locurilor.

CURSURI DE DANS PENTRU COPII – DEBUT KIDS
Decizia cu privire la viitorul copilul dumneavoastra va apartine, inclusiv in ceea ce priveste modul in care isi petrece timpul liber, pe el cu siguranta nu trebuie sa il convingem, pur si simplu pentru ca are o energie debordanta: vrea se se miste, sa cunoasca, sa simta muzica, sa cunoasca alti copii cu aceleasi pasiuni pentru : teatru, muzica, pantomima, modeling si dans
Dansul imbina muzica si miscarea, permitandu-i copilului dumneavoastra sa descopere magia amandurora si sa se dezvolte armonios.
Copilul dumneavoastra va invata astfel sa iubeasca muzica, ritmul, miscarea si sa se exprime altfel decat cu ajutorul cuvintelor, sa impartaseasca bucuria lui de a dansa cu alti copii de varste apropiate, in mijlocul carora isi va putea da frau liber propriei personalitati, lasand deoparte constrangerile impuse la scoala sau la gradinita.
Cursurile organizate de Scoala de Dans FASHION D A N C E Botosani, destinate copiilor sunt structurate pe grupe de varsta, in asa fel incat copilul dumneavostra sa se integreze usor intr-un mediu nou. Profesionalismul instructorilor nostri, a caror experienta in a lucra cu copii isi spune cuvantul in special prin faptul ca fiecare dintre cursanti primeste atentia cuvenita, adaptata nevoilor sale, se imbina cu facilitatile unei sali moderne si primitoare, amplasata ultracentral.

CURSURI DE DANS SI MOMENTE ARTISTICE POTRIVITE PENTRU NUNTA TA
Este cel mai important eveniment din viata ta. Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti sa stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare. De aceea, te invitam sa te inscrii la cursurile de dans speciale create de scoala noastra de dans, pentru a raspunde nevoilor tale in aceasta zi atat de speciala. Suntem mandri ca pana in prezent, zeci de cupluri si-au inceput viata impreuna in pasi de dans, ca urmare a lectiilor pe care le-au luat la Scoala de Dans FASHION D A N C E Botosani
Experienta ne-a aratat ca in general, 6-8 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si a va descurca mai mult decat onorabil pe ringul de dans, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Ceea ce ramane constant este scopul nostru comun, acela de a va invata sa dansati in cel mai scurt timp, intr-o atmosfera degajata si intr-o sala care va este in totalitate pusa la dispozitie, cu o echipa de profesionisti atenti si implicati.Si pentru ca este nunta voastra, solutia pe care v-o propunem este sa va concepem impreuna o coregrafie care sa va reprezinte, eventual pe melodia voastra preferata. Astfel nici un vals al miresei nu va seamana cu altul, cu atat mai mult cu cat povestea voastra este unica.
In plus, SCOALA DE DANS FASHION D A N C E BOTOSANI va ofera pachete complete pentru a va anima nunta. Este vorba de perechi de dansatori profesionisti, care isi pot adapta programul de dans in functie de cerintele si specificul fiecarui eveniment la care participa.
Nu uita…
Primul dans la nunta, primul pas in viata ……un moment de ne uitat…
SCOALA DE DANS FASHION D A N C E BOTOSANI … este alaturi de voi si va ofera :
* lectii de dans si coregrafie
– pozitia de dans corecta
– semnale secrete pentru a conduce sau a te lasa condusa
– cum sa intrii si cum sa iesi de pe ringul de dans
* posibilitatea sa exersati pe parcursul tuturor orelor de dans, alaturi de instructorul personal
* posibilitatea sa concepeti si sa improvizati un dans pe o melodie aleasa de dvs
* posibilitatea sa alegeti alaturi de instructorii de dans, o melodie care sa vi se potriveasca
astfel incat totul sa fie perfect
* repetitii video, astfel putand fi filmati in timp ce exersati, urmand ca acasa sa vizionati posibilele greseli
* o amintire placuta peste ani a primului dans de la nunta dvs

LECTII PARTICULARE DE DANS CU INSTRUCTOR PERSONAL
Esti tu singur intr-o sala eleganta si moderna… Te vezi, din mai multe unghiuri, in oglinzi mari, care-ti reflecta zambetul si stangacia.
Dansezi! In intimitate, cu pasi mici, la inceput timizi, urmezi fiecare indicatie a instructorului si iata, in numai cateva saptamani tu si partenera ta cunoasteti deja tainele dansului.
Avantajele lectiilor particulare de dans se refera in primul rand la faptul ca ne putem adapta ritmului tau de viata, in asa fel incat tu esti cel care decide cat de repede vrei sa inveti sa dansezi.
Din experienta noastra, 7-8 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si pentru a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa si din acest punct de vedere, totul depinde de importanta evenimentului pentru care va pregatiti si de nivelul la care visati sa ajungeti ca dansator amator.
In plus, iti poti alege singur dansurile pe care doresti sa le inveti, in functie de specificul petrecerii la care vei participa. Ne poti propune, de asemenea, o anumita piesa pentru care instructorii nostri vor pregati o coregrafie speciala pe care tu o vei cunoaste.

INFO LINE:
tel: 0748373332
tel / fax: 0231.511117
email: infodans@yahoo.com  / dansbotosani@gmail.com 
blog: http://www.botosanidans.wordpress.com
site: http://www.evenimentebotosani.ro

Comentarii»

1. BOTOSANI - februarie 6, 2014

School dance FASHIONDANCE Botosani
– Elegant Style Refinement
http://www.botosanidans.wordpress.com
Dance classes aimed at children, students , youth and adults in Botosani .
If you …
* ‘re Stressed and tired after hours spent at work, school or in front of the computer ?
* Are you eager to make your friends who , like you , have the same passion for dance …
* Want to do a surprise co-workers and invite them to relax together?
Then …
come on … do not hesitate …
Now there … School of Dance
F A S H I O N D A N C E Botosani
that offers the right solution … your personality … trebiue just come …. to start making the first move and learn dance steps with us.
Dance classes organized by our school dance permanent nature , are structured in groups according to the level of preparation of students : beginners, intermediate , advanced, after a program that includes two sessions per week for each group .
Regardless of the time you decide to register for dance classes , please contact us . The decision is yours , and our instructors program that we propose is designed so that the dance steps that she learned to repeat a certain period of time, which allows : to integrate both rhythm dance and to resume dances they have learned a few weeks ago to not forget.
Therefore you can start dance classes ever, your evolution is one that will allow then to go to the next level .
From this point of view , you can be sure that our instructors will guide you through the steps and watch the entire period of your training
Particular attention to groups of children. Because we know how proud you are when you see the baby smiling and especially how important it is for the harmonious development can provide a solution to them funnier leisure and socializing with other children his age , we we propose to register such dance classes . Who knows , you may discover unsuspected talents in him that we can cultivate them with patience and dedication, regardless of age.
Given the limited number of seats corresponding to each group , please contact us as soon as possible to reserve your seats .

DANCE CLASSES FOR CHILDREN – KIDS DEBUT
Decision on your child ‘s future belongs to you, including regarding how they spend time on he certainly did not have to convince simply because it has an energy exuberant want it to move, to know , feel the music , meeting other kids with the same passion for : theater, music , pantomime , modeling and dancing
The dance combines music and movement , allowing your child to discover the magic of both and to develop harmoniously .
Your child will learn to love such music, rhythm , movement and express themselves otherwise than with words , to share the joy of dancing with other children of similar age , among whom will be able to give vent to their own personalities , leaving aside constraints imposed by school or kindergarten.
Courses offered by the School of Dance DANCE FASHION Botosani, for children are divided into age groups, so that your child easy to integrate into a new environment. The professionalism of our instructors whose experience in working with children Hattrick especially by the fact that each of the students receive proper attention , tailored to its needs , it combines the facilities of a modern and welcoming rooms , located downtown .

Dance classes and artistic moments suitable for your wedding
It is the most important event of your life. And more than any other day of your wedding you want to shine , not your knees on around you and above all, do not you step on my feet partner . Therefore , we invite you to join dance classes specifically designed for our school dance , to meet your needs in this day so special . We are proud that so far , dozens of couples began their life together in dance steps as a result of the lessons that were taken at the School of Dance DANCE FASHION Botosani
Experience has shown that in general , 6-8 treatments are sufficient to catch the movement and will do more than honor the dance floor , but it all depends on each pair separately and in particular the determination of everyone . What remains constant is our common goal , which is to teach you to dance in the shortest time , in a relaxed atmosphere and a room will be fully made ​​available with a professional team attentive and involved . and because it is your wedding , the solution that I propose is to conceive together a choreography that will represent possibly your favorite tune . Thus any bridal waltz will not resemble other, more so as your story is unique.
In addition, FASHION DANCE DANCE SCHOOL BOTOSANI offers complete packages for your wedding animate . These pairs of professional dancers who can adapt dance program based on the requirements and specifics of each event attended .
Do not forget …
Wedding first dance , the first step in a moment of our life …… forgot …
SCHOOL DANCE DANCE FASHION BOTOSANI … is with you and will offer :
* Dance lessons and choreography
– Correct dance position
– Signals intelligence to drive or let run
– How to come in and how to get on the dance floor
* Able to practice during all hours of dancing, with personal trainer
* Ability to conceive and improvise a dance to a song chosen by you
* Instructors can choose dance with a song that suits you
everything is so perfect
* Rehearsal video , so can be filmed while practicing , following at home to watch the possible mistakes
* A pleasant memory over the years of the first dance at your wedding

DANCE LESSONS WITH PRIVATE PERSONAL TRAINER
Are you alone in a room elegant and modern … You see , from several angles , the large mirrors that reflect your smile and awkwardness .
Dance ! Intimate , small steps at first shy , follow every indication instructor and here in a few weeks you and your partner already know the secrets of dance.
Advantages private dance lessons relate primarily to the fact that we can adjust your pace of life, so that you are the one who decides how fast you want to learn to dance .
In our experience, 7-8 treatments are sufficient to catch the movement and will do honor to the dance floor , but from this point of view , it all depends on the importance of the event for which you are preparing and dreaming to reach the level where the amateur dancer .
Additionally , you can choose one dance you wish to learn, depending on the specific party that you attend. We can also propose a particular piece to our instructors will prepare a special choreography that you’ll just know .

INFO LINE:
tel : 0748373332
tel / fax : 0231.511117
email: infodans@yahoo.com / dansbotosani@gmail.com
blog: http://www.botosanidans.wordpress.com
site http://www.evenimentebotosani.ro

2. BOTOSANI - februarie 6, 2014

MODE École de danse – DANSE Botosani
– Style élégant Raffinement – http://www.botosanidans.wordpress.com
Cours de danse destinés aux enfants , les étudiants , les jeunes et les adultes à Botosani .
Si vous …
* Êtes stressé et fatigué après les heures consacrées au travail , à l’école ou devant l’ordinateur ?
* Etes-vous impatient de faire vos amis qui, comme vous , ont la même passion pour la danse …
* Vous voulez faire une surprise collègues et invitez-les à se détendre ensemble ?
Alors …
allez … n’hésitez pas …
Maintenant, il … École de danse
F A S H I O N – D A N C E Botosani
qui offre la bonne solution … votre personnalité … trebiue viennent juste …. pour commencer à faire le premier pas et d’apprendre des pas de danse avec nous .
Cours de danse organisés par notre école de danse à caractère permanent , sont structurées en groupes selon le niveau de préparation des élèves : débutants , intermédiaire, avancé , après un programme qui comprend deux séances par semaine pour chaque groupe .
Quel que soit le moment où vous décidez de vous inscrire à des cours de danse , s’il vous plaît contactez-nous . La décision est la vôtre , et notre programme de moniteurs que nous proposons est conçu de sorte que les pas de danse qu’elle a appris à répéter une certaine période de temps, ce qui permet : d’intégrer à la fois la danse rythmique et de reprendre les danses qu’ils ont appris il ya quelques semaines pour ne pas oublier .
Par conséquent, vous pouvez commencer les cours de danse jamais , votre évolution est celle qui permettra alors de passer au niveau suivant.
De ce point de vue , vous pouvez être sûr que nos moniteurs vous guideront à travers les étapes et regarder l’intégralité de la durée de votre formation
Une attention particulière aux groupes d’enfants . Parce que nous savons que vous êtes fier quand vous voyez le bébé souriant et en particulier combien il est important pour le développement harmonieux peut fournir une solution pour les loisirs plus drôle et de socialiser avec d’autres enfants de son âge , nous nous vous proposons d’enregistrer ces cours de danse . Qui sait, vous pourriez découvrir des talents insoupçonnés en lui que nous pouvons les cultiver avec patience et dévouement , indépendamment de l’âge .
Compte tenu du nombre limité de sièges correspondant à chaque groupe , s’il vous plaît nous contacter dès que possible afin de réserver vos places .

COURS DE DANSE POUR ENFANTS – DEBUT
Décision sur l’avenir de votre enfant vous appartient , y compris en ce qui concerne la façon dont ils passer du temps sur il n’a certainement pas à convaincre tout simplement parce qu’il a une exubérante énergie veulent se déplacer , à savoir , sentir la musique , rencontrer d’autres enfants avec la même passion pour : le théâtre , la musique , la pantomime , la modélisation et de la danse
La danse combine la musique et le mouvement , ce qui permet à votre enfant de découvrir la magie des deux, et de développer harmonieusement .
Votre enfant va apprendre à aimer ce genre de musique , le rythme , le mouvement et de s’exprimer autrement que par des mots , pour partager la joie de la danse avec d’autres enfants du même âge , parmi lesquels pourront donner libre cours à leurs propres personnalités , en laissant de côté contraintes imposées par l’école ou à la maternelle .
Les cours offerts par l’École de danse Dance Fashion Botosani , pour les enfants sont répartis en groupes d’âge , de sorte que votre enfant facile à intégrer dans un nouvel environnement . Le professionnalisme de nos instructeurs dont l’expérience dans le travail avec les enfants Hattrick en particulier par le fait que chacun des élèves reçoivent une attention appropriée , adaptée à ses besoins , il combine les facilités d’une des chambres modernes et accueillantes, situé en centre ville .

Cours de danse et des moments artistiques appropriés pour votre mariage
C’est l’événement le plus important de votre vie . Et plus que tout autre jour de votre mariage, vous voulez briller , pas vos genoux autour de vous et surtout , ne vous montez pas sur mon pieds partenaire . Par conséquent, nous vous invitons à rejoindre des cours de danse spécialement conçus pour notre école de danse, pour répondre à vos besoins en ce jour si spécial . Nous sommes fiers que, jusqu’à présent , des dizaines de couples ont commencé leur vie ensemble dans des pas de danse à la suite des leçons qui ont été prises à l’école de danse Dance Fashion Botosani
L’expérience a montré que, en général , 6-8 traitements sont suffisants pour rattraper le mouvement et feront plus que d’honorer la piste de danse , mais tout dépend de chaque paire séparément et en particulier la détermination de tout le monde. Ce qui reste constant est notre objectif commun , qui est de vous apprendre à danser dans les plus brefs délais , dans une atmosphère détendue et une salle sera entièrement mis à la disposition d’une équipe de professionnels attentifs et impliqués. et parce que c’est votre mariage , la solution que je propose est de concevoir ensemble une chorégraphie qui représentera peut-être votre musique préférée . Ainsi, tout valse nuptiale ne ressemblera pas à l’autre, d’autant plus que votre histoire est unique .
En outre, FASHION DANCE DANCE SCHOOL BOTOSANI propose des forfaits complets pour votre animée de mariage . Ces couples de danseurs professionnels qui peuvent s’adapter programme de danse basé sur les exigences et les spécificités de chaque événement ont participé .
N’oubliez pas …
Mariage première danse , la première étape dans un moment de notre vie …… oublié …
ÉCOLE DE DANSE DE DANSE DE MODE BOTOSANI … est avec vous et vous offrir :
* Cours de danse et chorégraphie
– Corriger la position de la danse
– Le renseignement de conduire ou de laisser couler
– Comment venir et la façon d’obtenir sur la piste de danse
* Capable de pratiquer pendant toutes les heures de danse , avec entraîneur personnel
* Capacité à concevoir et à improviser une danse à une chanson que vous avez choisi
* Les moniteurs peuvent choisir la danse avec une chanson qui vous convient
tout est si parfait
* Vidéo de répétition , ne peut donc être filmé tout en pratiquant , à la suite à la maison pour regarder les erreurs possibles
* Un souvenir agréable au fil des ans de la première danse à votre mariage

Cours de danse avec un entraîneur personnel PRIVÉ
Vous êtes seul dans une chambre moderne et élégant … Vous voyez , sous plusieurs angles , les grands miroirs qui reflètent votre sourire et la maladresse .
Dance! Intimes , de petits pas en première timide , suivent chaque instructeur d’indication et d’ici quelques semaines, vous et votre partenaire connaissez déjà les secrets de la danse .
Avantages des cours de danse privés portent principalement sur le fait que nous pouvons ajuster votre rythme de vie , de sorte que vous êtes celui qui décide à quelle vitesse vous voulez apprendre à danser .
Dans notre expérience , 7-8 traitements sont suffisants pour rattraper le mouvement et feront honneur à la piste de danse , mais de ce point de vue , tout dépend de l’importance de l’événement pour lequel vous préparez et rêver d’atteindre le niveau où le danseur amateur .
En outre , vous pouvez choisir une danse que vous souhaitez apprendre , en fonction de la partie spécifique que vous assistez . Nous pouvons également vous proposer un morceau particulier à nos instructeurs se préparer une chorégraphie spéciale que vous savez tout .

INFO LINE :
tel : 0748373332
tel / fax : 0231.511117
e-mail : infodans@yahoo.com / dansbotosani@gmail.com
blog: http://www.botosanidans.wordpress.com
Site http://www.evenimentebotosani.ro


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: